Jak působí Lasocare® na vrásky?

Antiaging s Lasocare®

Lasocare®

Co jsou to vrásky a jak na ně působí Lasocare®?

Za svou pevnost a mladistvou pružnost vděčí naše pleť dokonalé síti řetízků kolagenních vláken. Ty časem ztrácejí jednotlivé slabé články, trhají se. Pružnost kdysi velmi houževnaté a odolné podpůrné sítě klesá. Na povrchu kůže se začnou tvořit zřetelné rýhy – vrásky.

Dnes velmi rozšířenými způsoby, jak tato vlákna opětovně spojit, a tím pleť viditelně a rychle „omladit“, bývají termické postupy založené na zahřívání kůže.
Na principu „tepla“ pracují IPL (Intenzivní Pulzní Světlo), radiofrekvence, galvanická žehlička, "studená plazma" (plazmatický oblouk nemůže být atermický),
či zásahy chirurgickým výkonovým laserem (tzv. laserový resurfacing).


Dosahují zřetelných výsledků téměř ihned. Pleť je na první pohled hladká a vrásek zbavená. Tepelné působení vyprovokuje kůži k obnovení nové sítě řetízků kolagenních vláken. Tato „nová“vlákna již bohužel nemají stejné vlastnosti jako ta původní. Jsou tuhá, bez elasticity.

Tak ženy, ženoucí se za věčnou krásou, ve skutečnosti ztrácí mimiku ve tváři,
která se pod tíhou dalších a dalších invazivních zákroků deformuje.

Proč? Došlo skutečně k regeneraci?

Zahřátí kůže výkonovým laserem, IPL, "studenou" plazmou, nebo ohřev radiofrekvencí, vyvolá v jednotlivých vrstvách pleti částečnou koagulaci. To je sražení bílkovinných řetězců. Stejným procesem prochází steak, když na pánvi uzavřeme jeho póry. Zpevnění se dostaví rychle a zřetelně. “Omlazení” vlastně znamená řízenou degradaci, opak regenerace.


Požadavek rychle viditelné změny vzhledu pokožky vede k dalším postupům, které mechanicky, nebo chemicky, odstraní starší ochrannou svrchní vrstvu pleti, protože obnažené hlubší vrstvy jsou mladší a lépe vypadají. Jedná se často o dermabrazi,
či radikální (enzymatické) peelingy. Narušují ovšem ochrannou bariéru pleti a činí ji
zranitelnější vůči virům, bakteriím a mnohem náchylnější ke stárnutí.

Lasocare® je metoda spočívající v podpoře buněčné regenerace pomocí neuspořádanějšího světla, jaké ve Vesmíru známe, laseru nízkého výkonu.
Osvitem BIO laserem nedochází k násilné novotvorbě nepůvodních kolagenních vláken, ale k obnově uspořádanosti buněk, jakou měly v mládí.
Takto redukuje a zjemňuje vrásky, "omlazuje".

Lasocare® je určena těm, kterým záleží na zdravé pleti a přirozené péči.

Lasocare® je metoda, která je ověřena 30 lety výzkumu a pozorování.

Lasocare® je přirozená péče BEZ vedlejších účinků.